Video library

Η Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών Νανά Παπαδογεωργάκη εξηγεί τι πρέπει να προσέξουν και να ξέρουν όσοι έχουν υπαχθεί στον Νόμο Κατσέλη. (Απευθείας - ΕΡΤ - 8 Νοεμβρίου 2017)

Η διαμεσολάβηση, ως εναλλακτικός τρόπος επίλυσης των διαφορών, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα της εκπομπής "Νόμος & Πράξη" με τη Δικηγόρο Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου. Στο στούντιο η Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών Νανά Παπαδογεωργάκη μας συστήνει το θεσμό της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, ο οποίος αν και ισχύει από το 2010, δεν έχει έως σήμερα την εφαρμογή στην πράξη που αρμόζει σε ένα πολιτισμένο κράτος, ενώ ειδική αναφορά γίνεται στην τραπεζική διαμεσολάβηση, ως εξωδικαστικού και επωφελούς για αμφότερα τα μέρη τρόπου εξωδικαστικής ρύθμισης των οφειλών προς τις Τράπεζες (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, κόκκινα δάνεια).


"Κόκκινα δάνεια" και εξελίξεις. Η εκπομπή ΕΡΤ Ενημέρωση (15.12.2015), ρίχνει φως στο τι μέλλει γενέσθαι με τα "κόκκινα δάνεια" (τόσο επιχειρηματικά όσο και καταναλωτικά) ενώ η Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών Νανά Παπαδογεωργάκη μας συστήνει το θεσμό της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και εξηγεί πώς μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι καταναλωτές όσο και οι τράπεζες από αυτόν.

Η Νανά Παπαδογεωργάκη στο MEGA Σαββατοκύριακο - μέρος 2ο (21/11/2015)

Η Νανά Παπαδογεωργάκη στο MEGA Σαββατοκύριακο (21/11/2015)