Διεθνής Διαγωνισμός Φοιτητών (ΑΘΗΝΑ 14-17 Μαίου 2016)

Unknown

Ο διεθνής φορέας International Academy of Dispute Resolution – ΙNADR (www.inadr.org) που εδρεύει στο Σικάγο των ΗΠΑ φέρνει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στη χώρα μας έναν διεθνή διαγωνισμό – γνωριμία με τη διαμεσολάβηση.

Στις 14-17 Μαίου 2016 διοργανώνεται στην Αθήνα σε συνεργασία με το ALBA Businees School και το American College of Greece ένας διεθνής διαγωνισμός με πολλά οφέλη για τους συμμετέχοντες. Δίνεται η μοναδική ευκαιρία σε όποιο φοιτητή ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με εξωδικαστικές διαδικασίες επίλυσης διαφορών και ειδικότερα με το νέο για τα ελληνικά δεδομένα θεσμό της διαμεσολάβησης. Οι δύο πρώτες ημέρες του διαγωνισμού είναι αφιερωμένες στη θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων μέσω ειδικής εκπαίδευσης που παρέχεται από έμπειρους διεθνείς διαμεσολαβητές πάνω στη διαδικασία και τις τεχνικές της διαμεσολάβησης. Οι δύο επόμενες ημέρες, που είναι αφιερωμένες στο καθαρά διαγωνιστικό μέρος, δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να “δοκιμάσουν” τη διαδικασία και να “δοκιμαστούν” οι ίδιοι πάνω στις γνώσεις που απέκτησαν.

Η μοναδική αυτή ευκαιρία για τους φοιτητές στην Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη. Χάρη στην ευγενική προσφορά των διοργανωτών, ειδικά οι ελληνικές ομάδες απαλλάσσονται από το κόστος συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται από κάθε φοιτητή ή με ομάδες που αποτελούνται τουλάχιστον από τρία άτομα. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες ή να δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας email στο info@inadr.org με κοινοποίηση στο elena@gmi-mediation.com ή να επικοινωνήσει με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαμεσολάβησης.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Προθεσμία εγγραφών 14 Απριλίου 2016

Κάντε κλικ για πληροφορίες και στο φυλλάδιο

MediationTournament_Athens