Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση ADVANCED MEDIATION TRAINING – Δηλώσεις Συμμετοχής, 26/2/2016

Παρασκευή, 26.02.2016 – 09:00 έως 18:30
Σάββατο, 27.02.2016 – 09:00 έως 18:30
Κυριακή, 28.02.2016 – 09:00 έως 18:30

To Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ανακοινώνει Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση (ADVANCED MEDIATION TRAINING) που οδηγεί στην απόκτηση Αναγνωρισμένου Διεθνούς Τίτλου Εκπαίδευσης από το φορέα ADR Center – member of Jams International.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 28 Φεβρουαρίου 2016, 9:00 π.μ. έως 6:30 μ.μ. στα ελληνικά, ενώ για τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής ημέρας, μαζί με τους Έλληνες εκπαιδευτές, θα υπάρχει επιπλέον παρουσία έμπειρου ξένου εκπαιδευτή, με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Η εκπαίδευση παρέχεται από τον διεθνή φορέα ADR Center – Member of JAMS International στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΑΚΚΕΔ «Προμηθέας» με τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών εκπαίδευσης και διαμεσολάβησης στην Ευρώπη και θα έχει επικεφαλής τις Ελληνίδες εκπαιδεύτριες (lead trainers) Έλενα Κολτσάκη και Νανά Παπαδογεωργάκη, ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (GMI), δικηγόρους, διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών από το ΥΔΔΑΔ και ξένους φορείς, με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης παρέχεται για πρώτη φορά από Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών στην Ελλάδα και έχει συνολική διάρκεια 3 πλήρεις ημέρες (24 ώρες).

Μετά τη Βασική Εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση σε Αστικές & Εμπορικές Διαφορές, η μετεκπαίδευση σε θέματα διαμεσολάβησης σε ένα πιο προχωρημένο επίπεδο κρίνεται απαραίτητη προκειμένου οι διαμεσολαβητές να εμβαθύνουν στα ειδικότερα ζητήματα που καλούνται ως επαγγελματίες να αντιμετωπίσουν με βάση και την εμπειρία που έχουν αποκομίσει από την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο (Εκπαίδευση Προχωρημένου Επιπέδου). Η πράξη αποδεικνύει ότι καμία διαμεσολάβηση δεν είναι ίδια ούτε και υπάρχει «η τέλεια συνταγή» για επιτυχημένες διαμεσολαβήσεις.

Μέσα από ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα με πλούσιο υλικό, ζωντανές συνδέσεις με ξένους εκπαιδευτές και πολλές προσομοιώσεις θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στη διαμεσολάβηση και θα μάθετε να χειρίζεστε με δεξιότητα και εξαιρετικές τεχνικές όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Μεγάλος αριθμός υποθέσεων που καλούνται να επιλυθούν με διαμεσολάβηση φέρνει συχνά αντιμέτωπους τους διαμεσολαβητές με ιδιαίτερα δύσκολες και φορτισμένες συναισθηματικά καταστάσεις, με συγκρούσεις όπου εμπλέκονται περισσότερα από δύο μέρη, ή με μέρη που έχουν εμφανή ανισορροπία δυνάμεων και απαιτούν έτσι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δεξιότητες και χειρισμούς. Στόχος της εκπαίδευσης είναι να εμβαθύνουν οι συμμετέχοντες, μεταξύ άλλων, στην «πρόκληση» της διεξαγωγής μιας συνδιαμεσολάβησης, στη διαχείριση και μέγιστη αξιοποίηση της παρουσίας δικηγόρων και στην αντιμετώπιση ηθικών διλημμάτων που μπορούν να ανακύψουν στην πορεία μιας διαμεσολάβησης μέσα από σειρά ασκήσεων και πρακτικών εφαρμογών. Η εκπαίδευση αγγίζει ακόμη σύγχρονα θέματα γύρω από το θεσμό, όπως η ηλεκτρονική διαμεσολάβηση (Online Dispute Resolution, ODR), η εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και πολλά άλλα.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση θα λάβουν Αναγνωρισμένο Διεθνή Τίτλο Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση από το διεθνή φορέα ADR Center.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση απευθύνεται σε Εκπαιδευμένους ή Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές και παρέχει στους Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές τη διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση που απαιτείται από το ΠΔ 123/2011.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος Όροφος, Αθήνα).

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 690 €.

Ειδικά για όσους καταβάλουν τα δίδακτρα με άμεση εξόφληση έως και την 10/02/2016, παρέχεται ειδική έκπτωση και το ποσό διαμορφώνεται στα 650 Ευρώ.

Το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει την έναρξη του Προγράμματος σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίησή του για οποιαδήποτε αιτία.

Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του Προγράμματος Εκπαίδευσης για λόγο που αφορά τον συμμετέχοντα, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε ενδιαφερόμενος/η να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση πρέπει να:

1.Καταβάλει τα δίδακτρα (Σημειώνεται ότι εφόσον η καταβολή των διδάκτρων γίνει έως την 10/02/2016, παρέχεται μειωμένη τιμή στο ποσό των 650 ευρώ).

είτε εφάπαξ με πίστωση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμ. Λογ/σμού: 5011-061680-764

(ΙΒΑΝ: GR79 0172 0110 0050 1106 1680 764)

είτε τμηματικά, εξοφλώντας το συνολικό ποσό των διδάκτρων σε δύο ή περισσότερες (έως και δέκα) άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας οποιουδήποτε πιστωτικού ιδρύματος.

Η καταβολή με τον προαναφερόμενο τρόπο πραγματοποιείται στα γραφεία του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr)


Πηγή: Α.Κ.Κ.Ε.Δ – Προμηθέας

akked_logo

 

Posted in Εκπαιδεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.