Πρόγραμμα Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης, ΑΚΚΕΔ Προμηθέας, 8-10 Απριλίου, Δηλώσεις συμμετοχής

Παρασκευή, 08.04.2016 – 09:00 έως 18:30
Σάββατο, 09.04.2016 – 09:00 έως 18:30
Κυριακή, 10.04.2016 – 09:00 έως 18:30

To Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «Προμηθέας» ανακοινώνει το πρώτο διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση εγχώριων και διεθνών διαφορών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώνονται σε μια κοινή εκπαίδευση η επίλυση των εγχώριων και των διασυνοριακών οικογενειακών διαφορών με τη συνεργασία του ADR Center και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης. Σε ένα από τα πληρέστερα προγράμματα μετεκπαίδευσης διαμεσολαβητών, που προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία, πρακτικές τεχνικές για την επίλυση εγχώριων υποθέσεων, διασύνδεση με το διεθνές περιβάλλον επίλυσης οικογενειακών διαφορών και διεθνή πιστοποίηση.

Επιπλέον στόχος του πρώτου προγράμματος και αυτών που θα ακολουθήσουν είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός ελληνικού πάνελ διαμεσολαβητών που θα έχουν την κατάρτιση να χειριστούν υποθέσεις διαμεσολάβησης με αντικείμενο την  Σύμβαση της Χάγης για αστικά θέματα διεθνούς απαγωγής παιδιών (Hague Convention on the International Aspects of Child Abduction), ένα πεδίο διαφορών που αναμένεται να  αυξηθεί θεαματικά λόγω των κοινωνικών συνθηκών και της μαζικής εισροής προσφύγων στη χώρα και την περιοχή μας.

Το πρόγραμμα θα έχει lead trainers την Έλενα Κολτσάκη, την Νανά Παπαδογεωργάκη και την Denise Carter, η οποία ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εκπαιδεύσει για 2 ημέρες (http://www.iflg.uk.com/portfolio/denise-carter-obe) είναι Head of Mediation Services του International Family Law Group LLP και έχει χειριστεί δεκάδες διεθνείς υποθέσεις οικογενειακών διαφορών τόσο εντός της Συνθήκης της Χάγης όσο και σε περιπτώσεις κρατών του αραβικού κόσμου (Ντουμπάι, Πακιστάν, Αλγερία, Ομάν κλπ)

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2016 και λόγω του ειδικού του αντικειμένου θα τηρηθεί σειρά απόλυτη προτεραιότητας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.akked.grwww.adrcenter.gr ή το  www.gmi-mediation.com

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης θα λάβουν Αναγνωρισμένο Διεθνή Τίτλο Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση από το διεθνή φορέα ADR Center.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης απευθύνεται σε Εκπαιδευμένους ή Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές και παρέχει στους Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές τη διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση που απαιτείται από το ΠΔ 123/2011.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος Όροφος, Αθήνα).

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 690 €.

Ειδικά για όσους καταβάλουν τα  δίδακτρα με άμεση εξόφληση έως και την 15/03/2016, παρέχεται ειδική έκπτωση και το ποσό διαμορφώνεται στα 650 Ευρώ. 

Το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει την έναρξη του Προγράμματος σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίησή του για οποιαδήποτε αιτία.

Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του Προγράμματος Εκπαίδευσης για λόγο που αφορά τον συμμετέχοντα, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Πηγή ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας

akked_logo

Posted in Εκπαιδεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.