Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις “Master Class on Negotiations” 11-13 Δεκ 2015, ΑΚΚΕΔ Προμηθέας

Παρασκευή, 11.12.2015 – 09:00 έως 18:30
Σάββατο, 12.12.2015 – 09:00 έως 18:30
Κυριακή, 13.12.2015 – 09:00 έως 18:30

To Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ανακοινώνει Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – “Μaster Class on Negotiations” που οδηγεί στην απόκτηση Αναγνωρισμένου Διεθνούς Τίτλου Εκπαίδευσης από το φορέα ADR Center – member of Jams International.

Η εκπαίδευση  θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Δεκεμβρίου 20159:00 π.μ. έως 6:30 μ.μ. στα ελληνικά, ενώ για τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής ημέρας, μαζί με τους Έλληνες εκπαιδευτές, θα υπάρχει επιπλέον παρουσία έμπειρου ξένου εκπαιδευτή, με ταυτόχρονη διερμηνεία.

Η εκπαίδευση παρέχεται από τον διεθνή φορέα ADR Center – MemberofJAMSInternational στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΑΚΚΕΔ «Προμηθέας» με τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών εκπαίδευσης και διαμεσολάβησης στην Ευρώπη και θα έχει επικεφαλής τις Ελληνίδες εκπαιδεύτριες (lead trainers) Έλενα Κολτσάκη και Νανά Παπαδογεωργάκη, ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (GMI), δικηγόρους, διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών από το ΥΔΔΑΔ και ξένους φορείς, με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα και σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης παρέχεται για πρώτη φορά από Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών στην Ελλάδα και έχει συνολική διάρκεια 3 πλήρεις ημέρες (24 ώρες).  Πρόκειται για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που βασίζεται στο πρόγραμμα που εκπονήθηκε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Hamline των Ηνωμένων Πολιτειών με τον τίτλο “Rethinking Negotiation Teaching”, στο οποίο το ADR Center ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές μαζί με το JAMS Foundation και το Convenor Conflict Management και συνεργάστηκε με τους κορυφαίους παγκοσμίως ακαδημαϊκούς στο χώρο των διαπραγματεύσεων από τα Πανεπιστήμια Hamline University, Harvard University, Georgetown University, Ohio State University, Marquette University και University of Pennsylvania.

Στον κόσμο του εμπορίου θα ακούσετε πως “στις συμφωνίες δεν παίρνεις αυτό που δικαιούσαι αλλά αυτό που διαπραγματεύτηκες”. Κορυφαίοι διαπραγματευτές στον κόσμο θα σας βεβαιώσουν πως «η διαπραγμάτευση είναι μια τέχνη που μαθαίνεται». Μέσα από ένα πλήρες διεθνές πρόγραμμα με πλούσιο υλικό, εντυπωσιακές παρουσιάσεις, ζωντανές συνδέσεις με ξένους εκπαιδευτές και πολλές προσομοιώσεις θα γνωρίσετε τις καλύτερες τεχνικές διαπραγματεύσεων. Θα γίνετε ειδικός διαπραγματευτής, σύμβουλος διαπραγματεύσεων ή απλά θα μάθετε να χειρίζεστε με δεξιότητα και εξαιρετικές τεχνικές όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – “Μaster Class on Negotiations” θα λάβουν Αναγνωρισμένο Διεθνή Τίτλο Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις από το διεθνή φορέα ADRCenter.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος Όροφος, Αθήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

akked_logo

Posted in Εκπαιδεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.